May

Kozluk İlçe Sağlık Müdürlüğü personelleri tarafından okulumuzun öğrencilerine yönelik Doktorluk , Hemşirelik ve Ebelik mesleklerine yönelik Meslek Tanıtımı eğitimi verilmiştir.

Emeklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.

May

Tiyatro Oyunları ️Türk Dili ve Edebiyat dersi Tiyatro Ünitesi kapsamında Okulumuz  11.sınıf öğrencilerinin  hazırlamış  oldukları Tiyatro oyunlarından kareler

Öğrencilerimizi tebrik eder bu süreçte emeği geçen UÇLAR ALTAN hocamıza teşekkür ederiz

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli

DENEME SINAVI

12.Sınıflarımıza Yönelik TYT ve AYT Deneme Sınavı Gerçekleştirildi.

Nis

Lefke Avrupa Üniversitesi'nden Avukat Mehmet GÜNEŞ  tarafından YKS öğrencilerimize yönelik Zaman yönetimi, kalan sürede neler yapılmalı, stresle nasıl başa çıkılır ve ilham veren öyküler konularında seminer verildi.

Öğrencilerimizle bir araya gelen kıymetli hocamıza ve programın yapılmasında emeği geçen okulumuz idarecilerine ve öğretmenlerine teşekkür ediyoruz.

DENEME SINAVI

12.Sınıflarımıza Yönelik TYT ve AYT Deneme Sınavı Gerçekleştirildi.

ÖĞRETMENLER TOPLANTISI

Okulumuzda taşımalı eğitim sisteminin olumlu ve olumsuz yönleri tartışmak üzere tüm öğretmenlerimizin katılımıyla toplantı gerçekleştirildi.

OKUR-YAZAR BULUŞMALARI

Kozluk Kaymakamlığı İlçe Proje Ofisi Koordinesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce Yürütülen "Okur-Yazar Buluşmaları" Projesi Kapsamında;

Batmanlı eğitimci yazar Misbah ERATİLLA  Hocamız, öğrencilerimizle bir araya gelip daha önce öğrencilere okumaları için dağıtılan "Çamurlu Pantolon ve Gönül Kumbarası" kitapları üzerine öğrencilerle söyleşi gerçekleştirdi ve kitaplarını imzaladı.

Mrt

DENEME SINAVI  12.Sınıflarımıza yönelik olarak TYT ve AYT deneme sınavı gerçekleştirildi.

Mrt

DENEME SINAVI 12.sınıflara yönelik ilçe milli eğitim müdürlüğü ilçe geneli TEMEL YETERLİLİK VE İZLEME DEĞERLENDİRME sınavı yapıldı.

Mrt

"Çanakkale Geçilmez" gerçeğini tüm dünya milletlerinin hafızasına kazıyan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, ebediyete intikal eden bütün şehitlerimizi rahmetle, şükranla ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Aziz milletimizin ortak sesi ve vicdanını temsil eden İstiklal Marşı’mızın kabulünün 103. yıl dönümü kutlu olsun.

Mrt

İlçemizde gerçekleştirilen masa tenisi turnuvasında okulumuz öğrencilerinden kızlar kategorisinde  Ezel BORAL ilçe ŞAMPİYONU, erkekler kategorisinde ise okulumuz öğrencilerinden Ayhan ALKIŞ  ve  Mustafa ALTUNER final maçı oynamış olup Ayhan ALKIŞ ilçe ŞAMPİYONU, Mustafa ALTUNER ilçe ikincisi olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder, onların turnuvaya hazırlanmasında emeği geçen başta Yasemin TAŞTAN hocamız olmak üzere beden eğitimi öğretmenlerimize  teşekkür ederiz.

Mrt

Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsünde gerçekleşen Tübitak Güneydoğu Anadolu Bölge sergisine öğrencilerimizle birlikte katılım sağladık.

Mrt

8-9 Haziran'da uygulanacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) geç başvuru süreci başladı. 5-7 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan başvurular Perşembe günü saat 23.59’da sona erecek.