Ara

DENEME SINAVINDA VE CUMHURİYET BAYRAMI KOŞUSUNDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZE HEDİYELERİNİ VERDİK.

Okulumuzda gerçekleştirdiğimiz deneme sınavında kendi sınıf kademelerinde BİRİNCİ OLAN 9/A sınıfından Nurullah ADANIR, 10/G sınıfından Melek ADLIM, 11/A sınıfından Şilan ERGİN ve 12/D sınıfından Melek ABIK isimli öğrencilerimize sabah gerçekleştirilen törende ödülleri verildi.

Ayrıca ilçemizde Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında gerçekleştirilen atletizm yarışmalarında erkekler kategorisinde bireyselde 11/A sınıfından Celal DURMAZ birinci, 9/E sınıfından Fatih SERİKLİ ikinci, 11/A sınıfından Barış DADAK ise üçüncü olup Celal DURMAZ, Fatih SERİKLİ, Barış DADAK, Mehmet ALTUNER ve Sabır DURMAZ' dan oluşan öğrenci grubumuz TAKIM HALİNDE 1. OLDULAR.
İdris ÇELİK, Salih ÖZALP, Muharrem ÇEVİRGEN, Serhat ÇELİK ve Murat DOĞAN' dan oluşan öğrenci grubumuz TAKIM HALİNDE 2. OLDULAR.

Kızlar kategorisinde ise Meral KAZAN ve Emine YILMAZ isimli öğrencilerimizin katıldığı yarışmada 9/D sınıfından Meral KAZAN isimli öğrencimiz bireyselde ilçe 2.' si olmuştur.

Ödül, madalya ve kupaları Okul Müdürümüz Sayın Erdal BULUT, Müdür Yardımcılarımız Sayın Muhammed Recai IŞIK, Yılmaz KARAKUŞ ve Selçuk YALÇIN tarafından verilen öğrencilerimizi tebrik eder, öğrencilerimizin başarısında emeği olan Beden Eğitimi Hocalarımız Kutbettin EKİNCİ ile Abdullah KAYA' ya teşekkürlerimizi sunuyoruz.

TEMİZ OKUL, SAĞLIKLI OKUL

Sağlık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği, İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü denetim elemanları tarafından yapılan denetimde okulumuz, temizlik ve hijyen kurallarına uygun bulunduğu için BEYAZ BAYRAK almaya hak kazanmıştır.

Batman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirilen törene katılıp okulumuza ait Beyaz Bayrak sertifikasını teslim alan Okul Müdürümüz Sayın Erdal BULUT, Müdür Yardımcımız Yılmaz KARAKUŞ, Okul Rehber Hocamız Merve BOZ, Beden Eğitimi Hocamız Kutbettin EKİNCİ ve Tarih Hocamız Burhan BOZ ile Beyaz Bayrak alınması adına emekleri olan Eski Okul Müdürümüz Sayın Muhammed Recai IŞIK ile Müdür Yardımcımız Selçuk YALÇIN' a teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ara

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılının geride kalan sürecinin değerlendirilmesi ve ileriye dönük yapılacak çalışmaların ele alınması amacıyla Okul Müdürümüz Sayın Erdal BULUT başkanlığında tüm idareci ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıdan kareler.

Ara

Okulumuzda gerçekleştirdiğimiz deneme sınavı sonucunda 11. sınıflardan ilk 5' e, 12. sınıflardan ise ilk 10' a giren öğrencilerimizi ÖDÜL olarak bu yıl üçüncüsü düzenlenen Batman Kitap Fuarı'na götürdük.

Öğrencilerimizin çalışma azimlerinin, başarı isteklerinin ve motivasyonlarının artması amacıyla gerçekleştirilen Kitap Fuarı Gezisi' nde öğrencileri yalnız bırakmayıp onlara eşlik eden Okul Müdürümüz Sayın Erdal BULUT ile Türk Dili ve Edebiyatı Hocamız Abdusemet KUTLU' ya teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ara

Okulumuzda 9, 10, 11 ve 12. sınıflara yönelik gerçekleştirdiğimiz deneme sınavından kareler.

ATAMA VE TEBRİK

2019 Yılı Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına İlk Defa Yönetici Görevlendirmesi sonucunda Erdal BULUT, Okul Müdürü olarak kurumumuza asaleten atanmıştır.
2011 yılında Kozluk Çok Programlı Anadolu Lisesi' ne (Şehit Şenay Aybüke Yalçın Anadolu Lisesi) Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni olarak atanıp burada 3.5 yıl müdür yardımcılığı, 2.5 yıldan fazla müdür başyardımcılığı, en son yaklaşık 3 ay boyunca müdürlük görevini yürütmüş ve mezun olduğu lisede farklı kademelerde 8 yıldan fazla görev yapmıştır.

Okulumuz 15 Temmuz Anadolu Lisesi' ne asaleten müdür olarak atanan Sayın Erdal BULUT' u tebrik eder, yeni görevinde kendisine başarılar diler ve okulumuza uzun yıllar hayırlı hizmetlerde bulunmasını temenni ederiz.

ÖĞRENCİLERİMİZLE KİTAP FUARINDA.

Batman' da 3.' sü düzenlenen Kitap Fuarı'na idareci, öğretmen ve öğrencilerimizle katılım sağladık.
Öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığını kazandırmayı amaçlayan kitap fuarı gezisinde öğrencilerimiz istedikleri kitaplara ulaşma ve aldıkları kitapları yazarlara imzalatma imkanı bulmuş olup yapılan fuar gezisi öğrencilerimiz tarafından memnuniyetle karşılanmıştır.

Anlamlı Kitap Fuarı Gezisi' ne götürdüğümüz 45 öğrencimize kitap çeki hediye eden ve eğitime desteklerini esirgemeyen Kozluk Kaymakamımız Sayın Osman BİLİCİ' ye, fuar gezisinde öğrencilerimizi yalnız bırakmayan ve onlara eşlik eden Müdür Yardımcımız Yılmaz KARAKUŞ' a, Beden Eğitimi Hocamız Kutbettin EKİNCİ ile İngilizce Hocamız Mehmet ATLI' ya teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ara

MUHAMMED RECAİ IŞIK' A TEŞEKKÜR.

Okulumuzda 03.07.2017 tarihinden beri müdürlük görevini başarıyla yürüten Sayın Muhammed Recai IŞIK, 15.10.2019 tarihi itibariyle müdürlük görevinden ayrılmıştır.

Görev yaptığı iki yılı aşkın süre zarfında okulumuzda gerçekleştirdiği başarılı çalışmalar, verdiği emekler için Sayın Muhammed Recai IŞIK Müdürümüze yürekten teşekkür eder, meslek hayatında kendisine başarılar dileriz.