BATMAN / KOZLUK - 15 Temmuz Anadolu Lisesi

May

"Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Kurtuluş Savaşı'nı başlattığı, milli mücadelenin ve Cumhuriyetimizin ilk adımlarının atıldığı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun"

May

Okulumuzda Eğitimci- yazar A.Hakan KARAYILAN tarafından öğrencilerimize "Modern dünyada bireyin var oluş mücadelesi" başlığı altında insanın anlam arayışı, var olma süreci, kendini  tanıma ve bilmeye yönelik konularda  seminer verildi.

Öğrencilerimizle bir araya gelen kıymetli hocamıza ve programın yapılmasında emeği geçen okulumuz idarecilerine ve öğretmenlerine teşekkür ediyoruz.

May

OKULUMUZDA ŞİİR DİNLETİSİ Öğrencilerde milli, manevi değerlerin gelişimine katkıda bulunmak, şiir ve edebiyat alanındaki önemli şairlerimizin tanınması adına edebiyat öğretmenlerimiz Kenan SELÇUK, Evin EKEN ve Kadir KAYA hocalarımız tarafından şiir dinletisi düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda;

Öğrencilerimiz sevilen şiirlerini ve şarkılarını seslendirip yeteneklerini sergilediler. Öğrencilerimizi tebrik eder, programın düzenlenmesinde emeği geçen edebiyat öğretmenlerimiz başta olmak üzere tüm öğretmenlerimize ve idarecilerimize teşekkür ediyoruz.

DENEME SINAVI

Okulumuzda 9, 10, 11 ve 12. sınıftaki tüm öğrencilerimize yönelik 30 şubemizde Deneme Sınavı yapıldı. Yaklaşık 1000 öğrencimizin katılım sağladığı deneme sınavının yapılmasında emeği geçen okulumuz idarecilerine  ve öğretmenlerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

May

Kozluk Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce düzenlenen okullar arası kız voleybol turnuvasında okulumuz kız voleybol takımı 3 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak turnuvayı İKİNCİ olarak tamamlamıştır.

Öğrencilerimizi tebrik eder, takımımızın turnuvaya hazırlanmasında emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenimiz Turgut ARAS'a ve desteklerini esirgemeyen okul idaremize teşekkür ediyoruz.

May

ŞAMPİYON 12-F SINIFI️ Okulumuzda yapılan erkekler futbol turnuvasının final maçında 12/F ile 11/G sınıfı karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 4-1 kazanan 12/F sınıfı turnuvayı şampiyon olarak tamamladı. Öğrencilerimizi tebrik eder, turnuvayı düzenleyen ve hakemlik yapan beden eğitimi hocalarımız Selçuk YALÇIN ve Turgut ARAS’a, desteklerini esirgemeyen idarecilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuz öğrencilerinin Kimya Dersi projeler kapsamında yaptıkları sabun ve mumlardan kareler Öğrencilerimizi tebrik eder, bu süreçte emeği geçen Yasemin ÇOLAK hocamıza teşekkür ederiz.

May

Kozluk İlçe Sağlık Müdürlüğü personelleri tarafından okulumuzun öğrencilerine yönelik Doktorluk , Hemşirelik ve Ebelik mesleklerine yönelik Meslek Tanıtımı eğitimi verilmiştir.

Emeklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.

May

Tiyatro Oyunları ️Türk Dili ve Edebiyat dersi Tiyatro Ünitesi kapsamında Okulumuz  11.sınıf öğrencilerinin  hazırlamış  oldukları Tiyatro oyunlarından kareler

Öğrencilerimizi tebrik eder bu süreçte emeği geçen UÇLAR ALTAN hocamıza teşekkür ederiz

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli

DENEME SINAVI

12.Sınıflarımıza Yönelik TYT ve AYT Deneme Sınavı Gerçekleştirildi.

Nis

Lefke Avrupa Üniversitesi'nden Avukat Mehmet GÜNEŞ  tarafından YKS öğrencilerimize yönelik Zaman yönetimi, kalan sürede neler yapılmalı, stresle nasıl başa çıkılır ve ilham veren öyküler konularında seminer verildi.

DENEME SINAVI

12.Sınıflarımıza Yönelik TYT ve AYT Deneme Sınavı Gerçekleştirildi.

ÖĞRETMENLER TOPLANTISI

Okulumuzda taşımalı eğitim sisteminin olumlu ve olumsuz yönleri tartışmak üzere tüm öğretmenlerimizin katılımıyla toplantı gerçekleştirildi.

OKUR-YAZAR BULUŞMALARI

Kozluk Kaymakamlığı İlçe Proje Ofisi Koordinesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce Yürütülen "Okur-Yazar Buluşmaları" Projesi Kapsamında;

Batmanlı eğitimci yazar Misbah ERATİLLA  Hocamız, öğrencilerimizle bir araya gelip daha önce öğrencilere okumaları için dağıtılan "Çamurlu Pantolon ve Gönül Kumbarası" kitapları üzerine öğrencilerle söyleşi gerçekleştirdi ve kitaplarını imzaladı.