Mrt

DENEME SINAVI  12.Sınıflarımıza yönelik olarak TYT ve AYT deneme sınavı gerçekleştirildi.

Mrt

DENEME SINAVI 12.sınıflara yönelik ilçe milli eğitim müdürlüğü ilçe geneli TEMEL YETERLİLİK VE İZLEME DEĞERLENDİRME sınavı yapıldı.

Mrt

"Çanakkale Geçilmez" gerçeğini tüm dünya milletlerinin hafızasına kazıyan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, ebediyete intikal eden bütün şehitlerimizi rahmetle, şükranla ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Aziz milletimizin ortak sesi ve vicdanını temsil eden İstiklal Marşı’mızın kabulünün 103. yıl dönümü kutlu olsun.

Mrt

İlçemizde gerçekleştirilen masa tenisi turnuvasında okulumuz öğrencilerinden kızlar kategorisinde  Ezel BORAL ilçe ŞAMPİYONU, erkekler kategorisinde ise okulumuz öğrencilerinden Ayhan ALKIŞ  ve  Mustafa ALTUNER final maçı oynamış olup Ayhan ALKIŞ ilçe ŞAMPİYONU, Mustafa ALTUNER ilçe ikincisi olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder, onların turnuvaya hazırlanmasında emeği geçen başta Yasemin TAŞTAN hocamız olmak üzere beden eğitimi öğretmenlerimize  teşekkür ederiz.

Mrt

Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsünde gerçekleşen Tübitak Güneydoğu Anadolu Bölge sergisine öğrencilerimizle birlikte katılım sağladık.

Mrt

8-9 Haziran'da uygulanacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) geç başvuru süreci başladı. 5-7 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan başvurular Perşembe günü saat 23.59’da sona erecek.

Mrt

12. Sınıflarımıza yönelik AYT deneme sınavı gerçekleştirildi.

DENEME SINAVI

Okulumuzda 9, 10, 11 ve 12. sınıftaki tüm öğrencilerimize yönelik 30 şubemizde Deneme Sınavı yapıldı. Yaklaşık 1000 öğrencimizin katılım sağladığı deneme sınavının yapılmasında emeği geçen okulumuz idarecilerine  ve öğretmenlerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Mrt

Öğrencilerin akademik başarılarının istenilen düzeye gelebilmesi, birey olarak daha duyarlı ve bilinçli bir bir şekilde yetiştirilmesi, okul -aile işbirliğinin geliştirilmesi amacıyla gerçekleştirilen "Öğretmenim Misafirim" projesi kapsamında yapılan veli ziyaretlerinden kareler.

Şbt

Toplumun tüm katmanlarında deprem bilincinin oluşturulması ve depremlere hazırlıklı olunması

amacıyla 28 Şubat Sivil Savunma Günü kapsamında "Afet Farkındalık Eğitimi" videosu tüm sıflarımıza eş zamanlı olarak izletildi. Emeği geçen bütün öğretmenlerimize ve idaremize teşekkür ediyoruz.

Şbt

️Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında Atasözü/Deyim Resimleme etkinliğine ait sergimiz gerçekleştirildi. Emeği geçen öğrenci öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuzda 9. sınıflar arasında yapılan İngilizce kelime kutusu yarışmasında öğretmenlerimizin de oylarıyla birinci olan sınıf 9- E olmuştur. 9- E sınıfını tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Yarışmaya katılan diğer değerli sınıflarımıza, yarışmayı düzenleyen İngilizce öğretmenimiz Nurcan SÖNMEZSOY'a ve oylarıyla katılım gösteren çok değerli öğretmenlerimize de teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Şbt

Öğrencimiz Hilal BUDAK'tan öğretmenlerimize müzik eşliğinde işaret dili sunumu. Öğrencimizi tebrikler eder, öğretmenlerimize de katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

Bursluluk sınavı başvuruları başladı.