Şbt

Okulumuz kız futbol takımı BATMAN'I temsilen gittiği Şırnak'ta düzenlenen bölge şampiyonasında grubunda İKİNCİ oldu. Öğrencilerimizi emekleri ve mücadelelerinden dolayı tebrik eder, takım antrenörlerimiz Turgut ARAS ve Selçuk YALÇIN'a, okul idarecilerimize desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz kız futbol takımı Batman'ı temsilen gittiği Şırnak'ta düzenlenen bölge şampiyonasında Hakkari Meslek Lisesi'ni 5-1 yenerek grupta ilk maçında galibiyeti aldı. Öğrencilerimizi tebrik eder, takım antrenörlerimiz Turgut ARAS ve Selçuk YALÇIN'a, okul idarecilerimize destekleri için teşekkür ederiz.

Şbt

Batman ŞAMPİYONU kız futbol takımımızı Şırnak'ta düzenlenen bölge şampiyonasına uğurladık. Kendilerine başarılar diliyoruz.

Şbt

6 Şubat 2023 depreminin 1. yılında, hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızı rahmet ve saygıyla anıyoruz.

Şbt

ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTISI2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı okul müdürümüz sayın Muhammed Recai IŞIK başkanlığında okulumuz öğretmenler odasında gerçekleştirildi.

Tüm öğretmenlerimizin katılım gösterdiği toplantıda geride kalan 1. Dönemin genel yönleriyle değerlendirmesi yapıldı ve 2. Dönemde ulaşılması hedeflenen amaçlar, öğrenci başarısını arttırmak için gerçekleştirilebilecek çalışmalar üzerinde duruldu.

2024-YKS Başvuruları Başladı.

Ock

Okulumuz öğretmenleri arasında düzenlenen masa tenisi turnuvasının final maçında okul müdürümüz Muhammed Recai IŞIK ve Fizik öğretmenimiz Kubra BAL karşı karşıya geldi. Büyük bir çekişmeye sahne olan maçta okul müdürümüz Muhammed Recai IŞIK rakibini yenerek şampiyon oldu. Turnuvanın ikincisi ve üçüncüsü sırasıyla Fizik öğretmenimiz Kubra BAL ve Matematik öğretmenimiz Hüseyin YAYLA oldu. Yoğun katılımın olduğu ve oldukça eğlenceli geçen turnuvada başta ŞAMPİYON olan okul müdürümüz Muhammed Recai IŞIK olmak üzere katılım sağlayan tüm öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ock

OKULUMUZDA KARNE HEYECANI 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının 1. Dönem Karnelerini Dağıttık.

Tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı tarafınca 2023-2024 eğitim öğretim yılı birinci dönemin son haftasında tüm kademelerde uygulanmak üzere öğrencilerin zihinsel, sosyal, duygusal, fiziksel ve ahlaki açıdan çok yönlü gelişimi esas alan bir yaklaşımla dönem sonu sosyal etkinlikler faaliyet planı kapsamında okulumuzda kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı tarafınca 2023-2024 eğitim öğretim yılı birinci dönemin son haftasında tüm kademelerde uygulanmak üzere öğrencilerin zihinsel, sosyal, duygusal, fiziksel ve ahlaki açıdan çok yönlü gelişimi esas alan bir yaklaşımla dönem sonu sosyal etkinlikler faaliyet planı kapsamında okulumuzda Görsel Sanat çalışması gerçekleştirdi.️‍

DENEME SINAVI

Okulumuzda 9, 10, 11 ve 12. sınıftaki tüm öğrencilerimize yönelik 30 şubemizde Deneme Sınavı yapıldı. Yaklaşık 1000 öğrencimizin katılım sağladığı deneme sınavının yapılmasında emeği geçen okulumuz idarecilerine  ve öğretmenlerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ock

Kan ihtiyacı olan hastalarımıza umut olmak adına Kızılay tarafından okulumuzda kan bağışı organizasyonu düzenlendi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuzda yapılan veli toplantısından kareler.

Ara

Batman Ölçme Değerlendirme Merkezi tarafından 12. Sınıf öğrencilerimize yönelik Temel Yeterlilik İl İzleme Sınavı yapıldı.