KIZLARIMIZ BATMAN ŞAMPİYONU

Okul sporları kapsamında düzenlenen futbol turnuvasında kız futbol takımımız finalde Batman Spor Lisesini 2-1 yenerek üst üste ikinci defa BATMAN ŞAMPİYONU oldu. Böylelikle kızlarımız bölge düzeyinde yapılacak futbol turnuvasında ilimizi temsil etmeye hak kazandılar. Ayrıca İpek Çifteci finalde attığı 2 golle turnuvanın en iyi oyuncusu seçildi. Öğrencilerimizi tebrik eder, takım hocamız Turgut Aras’a ,okul idaremize ve öğretmenlerimize desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Öğrencilerimize bölge şampiyonasında başarılar diliyoruz.

Ara

Cumhuriyetimizin 100.Yılı Etkinlikleri kapsamında Kozluk Şehir Stadında “ Yüzyılın Aşı Bin Yılın Kardeşliği “ sloganıyla  düzenlenen Kozluk  Şehr-i Zor Gastronomi ve Yöresel Ürünler Festivaline öğretmen ve öğrencilerimiz ile katılım sağladık.

KIZ FUTBOL TAKIMIMIZ BATMAN FİNALİNDE

Okul sporları kapsamında düzenlenen futbol turnuvasında son şampiyon ünvanıyla katılan kız futbol takımımız yarı final mücadelesinde Beşiri Anadolu Lisesini (3) İpek ( 1) İrem’in golleriyle 4-1 yenerek adını finale yazdırdı ve  Batman Spor Lisesinin rakibi oldu. Öğrencilerimizi tebrik eder, takım antrenörümüz Turgut Aras’a, okul idarecilerimize ve öğretmenlerimize desteklerinden ötürü teşekkür ederiz.

ÖĞRENCİLERİMİZ İLÇE ŞAMPİYONU

Okul sporları kapsamında  düzenlenen okullar arası futbol turnuvasında kız ve erkek futbol takımlarımız Kozluk şampiyon olup ilçemizi Batman’da temsil etmeye hak kazandılar. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılar dileriz.

Kas

12.Sınıflarımıza yönelik TYT Deneme sınavı gerçekleştirildi.

Kas

Okul sporları kapsamında ilçemizde düzenlenen masa tenisi turnuvasında okulumuz erkek takımı masa tenisi İLÇE ŞAMPİYONU oldu. Okulumuz öğrencileri böylelikle Batman’da yapılacak olan il Şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Öğrencilerimizi tebrik eder, beden eğitimi öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Okul sporları kapsamında ilçemizde düzenlenen gençler masa tenisi turnuvasında okulumuz kız takımı ilçe ikincisi olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder, beden eğitimi öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Öğretmenler günü kutlama etkinliğimizden kareler..

Kas

Yüzyılın aşı binyılın kardeşliği sloganıyla gerçekleştirilen ve birçok yöremizin lezzetlerinin buluştuğu Batman Gastronomi ve Kültür Sanat Festivaline öğretmen ve öğrencilerimiz ile katılım sağladık.

Kas

İlçemizde Gençlik spor müdürlüğünün düzenlediği öğretmenler günü turnuvasında çeyrek finale kadar yükselen öğretmenlerimizi tebrik eder, emekleri için teşekkür ederiz.

Kas

Büyük komutan, büyük devlet adamı, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve Milli mücadelenin kahramanı Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 85. yılında saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100.yıl etkinlikleri kapsamında okulumuzda düzenlenen resim yarışmasının 1.si 11/H sınıfından Sümeyye YAŞAR, 2.si ve 3.sü 12B sınıfından sırasıyla Elif BATAN ve  Mukaddes KOL olmuştur. Dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi. Öğrencilerimizi tebrik eder,  resim yarışmasının düzenlenmesinde  emeği geçen Sevda KURNAZ hocamıza teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yıl dönümü ilçemizde düzenlenen tören ve çeşitli etkinliklerle büyük bir coşkuyla kutlandı.

Kozluk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün organize ettiği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına öğretmen ve öğrencilerimizle katılım sağladık. Kutlama Programın gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlu olsun.

Ekm

Okul Sporları kapsamında düzenlenen voleybol turnuvasında Okulumuz Erkek Voleybol Takımı Batman'da Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi ile oynadığı maçı 2-0 kazanmıştır. Öğrencilerimizi ve kendilerini turnuvaya hazırlayan Selçuk YALÇIN hocamızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.